Highlights Financieringsfonds.

Financieringsfonds | Jupiter Capital

Ontvang de brochure

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons vrijblijvend de brochure.

Financieringsfonds | Jupiter Capital

Veiligheid gecombineerd met rendement

Veiligheid en betrouwbaarheid gecombineerd met een aantrekkelijk rendement, dat zijn de kernwaarden van het Jupiter Financieringsfonds. Het Financieringsfonds verschaft particuliere investeerders exclusieve toegang tot de financieringsmarkt. Met ons team van specialisten selecteren wij solide vastgoedinvesteringen, altijd met het recht van eerste hypotheek als zekerheid. Omdat wij geloven in wat wij doen, investeren wij met eigen vermogen mee.

Financieringsfonds

Hypothecaire zekerheid

Zekerheid staat voorop bij het Financieringsfonds. Wij verstrekken daarom altijd het eerste recht van hypotheek aan onze investeerders. Dit wordt vastgelegd bij een notaris in een hypotheekakte. Het recht van eerste hypotheek wordt ingeroepen als de kredietnemer niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Als extra zekerheid voor de rente-uitkeringen en voor de terugbetaling van de financiering, tekent de holding van de kredietnemer altijd mee.

Waarom het Jupiter Financieringsfonds?

Samen streven naar een aantrekkelijk rendement met goede zekerheden, dat is waar het Jupiter Financieringsfonds voor staat. Met kennis en ervaring op de vastgoedmarkt zijn wij uw partner om gezamenlijk te investeren in de interessante financieringsmarkt.

Persoonlijk contact?

Vincent staat voor u klaar en komt graag in contact met u. 

Persoonlijk contact?

Vincent staat voor u klaar en komt graag in contact met u.