Investeer in de bruisende vastgoedmarkt van Dubai

Met zijn gunstige klimaat, zowel qua weer als qua ondernemen, bloeiende expat markt en een fors tekort aan passende woningen is Dubai momenteel de ‘place to be’ voor vastgoedinvesteringen.

Dubaifonds brochure

Ontvang de brochure

Vul hieronder uw gegevens in en download vrijblijvend onze brochure.

Dubaifonds brochure

Waarom investeren in Dubai?

Dubai kent een hoge economische groei

De economie van Dubai kent een hoge jaarlijkse economische groei, hoofdzakelijk door de geringe overheidsbemoeienis en zeer lage belastingdruk. Het bewijs daarvoor is te zien in ontwikkelingen in infrastructuur, innovatie, ICT, vastgoed en architectuur.

Dubai heeft daarnaast een stabiele munteenheid. Gecombineerd met een jaarlijkse groei van het BBP van 5% is de economie van de stad onverslaanbaar. Hoewel deze groei grotendeels afhankelijk is van de internationale beroepsbevolking, betalen de ondernemingen in Dubai hun werknemers royaal. Dit is een van de vele redenen waarom mensen naar Dubai verhuizen.

De vastgoedmarkt bloeit

Om de indrukwekkende groei van de economie van Dubai te kunnen bijbenen worden in hoog tempo minstens zulke indrukwekkende vastgoedprojecten gerealiseerd. Met maand na maand nieuwe recordtransacties blijft de vastgoedmarkt in Dubai in de lift zitten.

Een stijgend aantal expats zoekt passende woonruimte

Het internationale karakter van de stad, de geografisch aantrekkelijke locatie tussen Europa, Azië en Afrika en de belastingvoordelen zorgen voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven. Dubai heeft momenteel bijna 3,5 miljoen inwoners, waarvan 92% expats. De almaar groeiende expatmarkt vraagt om instapklare appartementen. Door het refurbishen van appartementen kan bestaand vastgoed naar westerse standaarden worden gebracht.

Wat zeggen analisten over Dubai?

Analisten voorspellen dat door de hervormingen van de overheid, de aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden en verandering van de woonwensen na COVID, de vraag naar woonruimte in Dubai de komende jaren fors zal toenemen.  

Wij beleggen mee

Wij geloven in onze producten,
daarom beleggen wij in al onze fondsen mee voor minimaal 5%.

Jupiter Capital focust op diverse gebieden:

Dubaifonds map

Persoonlijk contact?

Ronnie staat voor u klaar en komt graag in contact met u. 

Persoonlijk contact?

Vincent staat voor u klaar en komt graag in contact met u.