Over ons

Home

Over ons

Jupiter Capital Over Ons - Intro

Daadkrachtig en met Expertise in huis

Jupiter Capital biedt uitkomst bij teruglopend rendement. Ons team van experts op het gebied van vastgoedbeleggingen investeert in toekomstbestendig vastgoed met oog voor resultaat.

Jupiter Capital Dubai richt zich op de residentiele vastgoedmarkt van Dubai. Deze vastgoedmarkt heeft andere karakteristieken dan de Nederlandse markt, maar ook een ander fiscaal en economisch klimaat wat kansen biedt voor een op de juiste manier gestructureerd vastgoedfonds.

Ook is Jupiter Capital voornemens om andere beleggingsfondsen op te richten, een beleggingsfonds en een financieringsfonds.

Ons beleggingsfonds zal zich richten op een mix van vastgoed in de Nederlandse markt. Ons uitgangspunt is maximaal, maar vooral ook stabiel rendement, waarbij het vastgoed eigendom wordt van het fonds en als onderpand geldt.

Ons financieringsfonds gaat investeren in gemotiveerde vastgoedondernemers met een financieringsbehoefte voor vitale projecten, zonder de restricties van bankfinanciering. Deze brug-, bouw- en ontwikkelfinancieringen kenmerken zich door meer risico, maar ook een hoger rendement.

 

Ons team

Onze oprichters, fondsmanagers en beheerders, maar ook onze externe experts hebben ruime ervaring met het opzetten en succesvol managen van vastgoedfondsen.  

Jupiter Capital Ronnie Veen

Ronnie Veen

Oprichter

Jupiter Capital Harry Busser

Harry Busser

Oprichter

Jupiter Capital Kelly Ballering

Kelly Ballering

Fondsmanager

Wat onderscheidt ons?

Dubaifonds.

Een gunstig fiscaal klimaat, een bloeiende expatmarkt en fors tekort aan passende woningen maken Dubai een aantrekkelijke beleggingsmarkt.

Financieringsfonds.

Met onze flexibele, efficiënte en competitieve aanpak helpen we bedrijven en ondernemers groeien en creëren wij tegelijkertijd een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Beleggingsfonds.

Wij richten ons op een mix van toekomstgericht vastgoed in de Nederlandse markt, waarbij ons uitgangspunt maximaal, maar ook stabiel rendement is. 

OPRICHTER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over jarenlange ervaring binnen de accountancy en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als CFO binnen het vastgoed en bijbehorende financiële producten. Eerder zette hij al een private debt fund op en nu besloot hij meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubaifonds voor de aankoop/verkoop van vastgoed in Dubai. Hij is tevens docent Economie bij de deeltijdopleiding Finance en Control aan de hogeschool van Amsterdam.

OPRICHTER

Harry Busser

Harry Busser is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland met vastgoedadvies en vastgoedbeheer van particulier vermogen (Family Offices en Private Equity) als kernactiviteiten. Door de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk naar indirecte vastgoedbeleggingen besloot hij tezamen met Ronnie Veen meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubai fonds.

FONDSMANAGER

Kelly Ballering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris quis orci velit. Proin malesuada elit vel magna auctor placerat. Nullam sed magna arcu. Sed dapibus nisl ac vestibulum dapibus. Pellentesque in magna erat. Integer ut bibendum felis, eget volutpat ex. Vestibulum malesuada nec risus in pellentesque. Fusce nec nibh quis quam rhoncus fermentum vitae ac leo.

Voor
investeerders

Voor
financiering

Dubaifonds brochure

Download onze brochure

Vul hieronder uw gegevens in en download vrijblijvend onze brochure.

Naam(Vereist)