Jupiter Capital Logo

Over ons

Home

Over ons

Over Jupiter Capital

Daadkrachtig met Expertise in huis

Jupiter Capital initieert vastgoedbeleggingsfondsen en financieringsfondsen voor de particuliere en institutionele investeerder. De partners beschikken over een brede kennis en ervaring op het gebied van vastgoedselectie, kredieten, due diligence, vastgoedontwikkeling, structureren en beheren van obligatiestructuren en fondsen.

Het Jupiter Capital Financieringsfonds brengt investeerders en ondernemers samen. Het Financieringsfonds verstrekt vastgoedfinancieringen voor gezonde vastgoedprojecten. Tegelijkertijd ontvangen ondernemers de gewenste vastgoedfinancieringen om verder te groeien.

Jupiter Capital Dubai richt zich op de residentiele vastgoedmarkt van Dubai. Deze vastgoedmarkt heeft andere karakteristieken dan de Nederlandse markt, met een ander fiscaal en economisch klimaat wat kansen biedt voor investeerders.

Omdat wij geloven in onze fondsen investeren wij altijd voor 5% mee.

Ons team

Onze oprichters, fondsmanagers en beheerders, maar ook onze externe experts hebben ruime ervaring met het opzetten en succesvol managen van vastgoedfondsen.  

Jupiter Capital Ronnie Veen

Ronnie Veen

Founder

Jupiter Capital Harry Busser

Harry Busser

Founder

Vincent Berk

Vincent Berk

Investor Relations

Wendy Nijssen

Fondsmanager

Jupiter Capital Kelly Ballering

Kelly Ballering

Fondsmanager

Wat onderscheidt ons?

Dubaifonds.

Een gunstig fiscaal klimaat, een bloeiende expatmarkt en fors tekort aan passende woningen maken Dubai een aantrekkelijke beleggingsmarkt.

Financieringsfonds.

Met onze flexibele, efficiënte en competitieve aanpak helpen we bedrijven en ondernemers groeien en creëren wij tegelijkertijd een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Beleggingsfonds.

Wij richten ons op een mix van toekomstgericht vastgoed in de Nederlandse markt, waarbij ons uitgangspunt maximaal, maar ook stabiel rendement is. 

FOUNDER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over jarenlange ervaring binnen de accountancy en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als CFO binnen het vastgoed en bijbehorende financiële producten. Eerder zette hij al een private debt fund op en nu besloot hij meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubaifonds voor de aankoop/verkoop van vastgoed in Dubai. Hij is tevens docent Economie bij de deeltijdopleiding Finance en Control aan de hogeschool van Amsterdam.

FOUNDER

Harry Busser

Harry Busser is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland met vastgoedadvies en vastgoedbeheer van particulier vermogen (Family Offices en Private Equity) als kernactiviteiten. Door de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk naar indirecte vastgoedbeleggingen besloot hij tezamen met Ronnie Veen meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubai fonds.

INVESTOR RELATIONS

Vincent Berk

Vincent Berk is investor relations van Jupiter Capital. Hij heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van private investeerders bij het aangaan van vastgoedinvesteringen. Zo is hij betrokken geweest bij een investeringsvolume van circa € 500 miljoen. In 2015 stond hij als mede-oprichter aan de wieg van een Hypotheek Fonds, waar hij zich richtte op het dagelijks bestuur en alle commerciële activiteiten. Vincent is het aanspreekpunt voor bestaande, alsmede geïnteresseerde investeerders. Als sparringpartner kijkt hij graag naar de mogelijkheden en kansen.

FONDSMANAGER

Wendy Nijssen

Wendy Nijssen is partner en fondsmanager bij het Jupiter Capital Dubai Fund. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in projectmanagement voor twee grote investeringsmaatschappijen. Wendy is de centrale duizendpoot binnen Jupiter Capital en vervult daarmee een belangrijke positie. Als fondsmanager is ze mede verantwoordelijk voor het selectiebeleid, het verstrekken van fondsupdates, het ontwikkelen van beleggingsstrategieën en marktontwikkelingen. Wendy is ook betrokken bij alle marketingactiviteiten en de introductie van nieuwe fondskansen. Wendy heeft een hands on mentaliteit en is zeer gedreven en gepassioneerd in wat ze doet.

Voor
investeerders

Voor
financiering

FONDSMANAGER

Kelly Ballering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris quis orci velit. Proin malesuada elit vel magna auctor placerat. Nullam sed magna arcu. Sed dapibus nisl ac vestibulum dapibus. Pellentesque in magna erat. Integer ut bibendum felis, eget volutpat ex. Vestibulum malesuada nec risus in pellentesque. Fusce nec nibh quis quam rhoncus fermentum vitae ac leo.