Contactformulier

Direct contact?

Ons team van experts staat voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar financiering, een beleggingsobject te koop wilt aanbieden of interesse heeft in participatie in één van onze vastgoedfondsen. Wij helpen u graag op weg!

Harry Busser

Telefoon:
+316 228 051 50

Ronnie Veen

Telefoon:
+316 441 735 82

Adres

Regus Amsterdam Vinoly
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Telefoon

020-7870142

OPRICHTER

Harry Busser

Harry Busser is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland met vastgoedadvies en vastgoedbeheer van particulier vermogen (Family Offices en Private Equity) als kernactiviteiten. Door de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk naar indirecte vastgoedbeleggingen besloot hij tezamen met Ronnie Veen meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubai fonds.

OPRICHTER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over jarenlange ervaring binnen de accountancy en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als CFO binnen het vastgoed en bijbehorende financiële producten. Eerder zette hij al een private debt fund op en nu besloot hij meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubaifonds voor de aankoop/verkoop van vastgoed in Dubai. Hij is tevens docent Economie bij de deeltijdopleiding Finance en Control aan de hogeschool van Amsterdam.

Dubaifonds brochure

Download onze brochure

Vul hieronder uw gegevens in en download vrijblijvend onze brochure.

Naam(Vereist)

Voor
investeerders

Voor
financiering