Jupiter Capital Logo

Contactformulier

Direct contact?

Ons team van specialisten staat voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar financiering, een beleggingsobject te koop wilt aanbieden of interesse heeft in participatie in één van onze vastgoedfondsen. Wij helpen u graag op weg!

Ronnie Veen

Telefoon:
+316 441 735 82

Vincent Berk

Telefoon:
020 - 78 70 142

Harry Busser

Telefoon:
+316 228 051 50

Adres

Contactweg 60-66
1014 BW Amsterdam


Telefoon

020 - 78 70 142

INVESTOR RELATIONS

Vincent Berk

Vincent Berk is investor relations van Jupiter Capital. Hij heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van private investeerders bij het aangaan van vastgoedinvesteringen. Zo is hij betrokken geweest bij een investeringsvolume van circa € 500 miljoen. In 2015 stond hij als mede-oprichter aan de wieg van een Hypotheek Fonds, waar hij zich richtte op het dagelijks bestuur en alle commerciële activiteiten. Vincent is het aanspreekpunt voor bestaande, alsmede geïnteresseerde investeerders. Als sparringpartner kijkt hij graag naar de mogelijkheden en kansen.

FOUNDER

Harry Busser

Harry Busser is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland met vastgoedadvies en vastgoedbeheer van particulier vermogen (Family Offices en Private Equity) als kernactiviteiten. Door de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk naar indirecte vastgoedbeleggingen besloot hij tezamen met Ronnie Veen meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubai fonds.

FOUNDER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over jarenlange ervaring binnen de accountancy en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als CFO binnen het vastgoed en bijbehorende financiële producten. Eerder zette hij al een private debt fund op en nu besloot hij meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubaifonds voor de aankoop/verkoop van vastgoed in Dubai. Hij is tevens docent Economie bij de deeltijdopleiding Finance en Control aan de hogeschool van Amsterdam.