Investeer in de kansrijke vastgoedmarkt van Dubai

Na de succesvolle plaatsing van Dubaifonds 1 zijn wij verheugd Dubaifonds 2 te presenteren.

Dubaifonds 2 brochure mock up

Ontvang de brochure

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons vrijblijvend de brochure.

Dubaifonds 2 brochure mock up

Waarom investeren in Dubai?

Dubai kent een hoge economische groei

De economie van Dubai kent een hoge jaarlijkse economische groei, hoofdzakelijk door de geringe overheidsbemoeienis en zeer lage belastingdruk. Het bewijs daarvoor is te zien in ontwikkelingen in infrastructuur, innovatie, ICT, vastgoed en architectuur.

Dubai heeft daarnaast een stabiele munteenheid. Gecombineerd met een jaarlijkse groei van het BBP van 5% is de economie van de stad onverslaanbaar. Hoewel deze groei grotendeels afhankelijk is van de internationale beroepsbevolking, betalen de ondernemingen in Dubai hun werknemers royaal. Dit is een van de vele redenen waarom mensen naar Dubai verhuizen.

De vastgoedmarkt bloeit

Om de indrukwekkende groei van de economie van Dubai te kunnen bijbenen worden in hoog tempo minstens zulke indrukwekkende vastgoedprojecten gerealiseerd. Met maand na maand nieuwe recordtransacties blijft de vastgoedmarkt in Dubai in de lift zitten.

Een stijgend aantal expats zoekt passende woonruimte

Het internationale karakter van de stad, de geografisch aantrekkelijke locatie tussen Europa, Azië en Afrika en de belastingvoordelen zorgen voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven. Dubai heeft momenteel bijna 3,5 miljoen inwoners, waarvan 92% expats. De almaar groeiende expatmarkt vraagt om instapklare appartementen. Door het refurbishen van appartementen kan bestaand vastgoed naar westerse standaarden worden gebracht.

Wat zeggen analisten over Dubai?

Analisten voorspellen dat door de hervormingen van de overheid, de aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden en verandering van de woonwensen na COVID, de vraag naar woonruimte in Dubai de komende jaren fors zal toenemen.  

Kies voor ons lokale netwerk

Met het Dubaifonds heeft u profijt van onze in vele jaren opgebouwde kennis en ervaring met vastgoed in Dubai. We beschikken op locatie over een groot netwerk van vastgoedexperts en adviseurs. Zij staan in nauw contact met ons Nederlandse team én kennen de lokale markt bijzonder goed. Daardoor weten zij niet alleen het juiste vastgoed te selecteren, maar weten zij ook het proces soepel en snel te laten verlopen.

Dubaifonds ideale mix

Transformeren van villa's en appartementen

Dubaifonds 2 richt zich op het investeren in te transformeren villa’s en appartementen op A-locaties. Deze bestaande villa’s en appartementen zijn vaak gebouwd in Arabische stijl, terwijl de vraag naar juist de moderne westerse stijl steeds groter wordt. Met ons fonds kopen wij deze villa’s en appartementen in Arabische stijl en we transformeren deze naar westerse standaarden, om deze vervolgens met winst door te verkopen. Door met onze lokale partners scherp in te kopen en kostenbewust te transformeren, behalen wij de meest optimale resultaten.

Refurbishing

Refurbishing van vastgoed is een veelvoorkomende investeringsmethode waarbij bestaand vastgoed wordt aangekocht en opgeknapt om aan westerse standaarden te voldoen, alvorens het weer op de markt wordt gebracht. Het betreft over het algemeen appartementen die van kwalitatief hoge standaard zijn, maar waarvan de inrichting niet aansluit op de wensen van de westerse markt, die met name uit expats bestaat. Zij geven immers de voorkeur aan een instapklaar appartement.

Dubai wacht op u.

Klik op een van deze buttons om in actie te komen.

Wij beleggen mee

Wij geloven in onze producten,
daarom beleggen wij in al onze fondsen mee voor minimaal 5%.

Betrokken partijen

De participant

Nu spaarrentes laag blijven is beleggen in vastgoed interessanter dan ooit tevoren. Mits het juiste vastgoed wordt geselecteerd, kan dit een mooi rendement opleveren. Zeker in een groeimarkt als Dubai, met een forse vraag naar (expat) woningen en aantrekkelijke aankoopvoorwaarden voor beleggers.

Jupiter Capital Dubai

Wij begeleiden de aan- en verkoop van vastgoed in Dubai eigenhandig, in samenwerking met specialisten in de regio. Hierdoor beschikken we over korte lijnen. Wij geloven in Dubai en onze expertise en beleggen daarom met u mee. Daarmee onderscheiden wij ons op de beleggingsmarkt.

De adviseurs

Onze specialisten in de regio hebben jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verkoop, beheer en transformatie van vastgoed in Dubai. Zij zijn in staat vastgoed adequaat te beoordelen en te optimaliseren. Daarnaast hebben wij een gespecialiseerd team van financiële experts die voor u een optimaal rendement nastreven.

Rendement

Het verwachte totaalrendement kan oplopen tot 16% per jaar. Dit rendement vloeit voort uit de winst van het fonds. Als het fonds minder winst maakt, dan zal het rendement ook lager zijn. Aan beleggen zijn risico's verbonden. U kunt een deel van uw inleg verliezen. Over de risico's leest u meer in het informatie memorandum.

Deelname

Toetreding tot het fonds vindt plaats door aankoop van participaties tegen de geldende intrinsieke waarde. Het te investeren bedrag dient ten minste € 100.000 te bedragen.

Uitkeringsbeleid

Rendementsuitkeringen vinden achteraf plaats naar evenredigheid van de gehouden participaties.

Structuur

Betrokken partijen

Beheerder

Jupiter Capital Management

Juridisch eigenaar

Jupiter Capital Abu Dhabi Ltd

Fondsadministrateur

Accountant/Adviseur

Adviseur financieel toezichtrecht

Adviseur fiscaal recht

Investeringsmakelaar

Jupiter Capital Management

Veelgestelde vragen

Neem gerust contact op als uw vraag er niet bij staat

De economische groei van Dubai blijft hoog ondanks inflatie en globale onzekerheden. De overheid van Dubai heeft hoge ambities en investeert aanzienlijk om de groei van het aantal inwoners en de vastgoedmarkt te blijven stimuleren. De vastgoedmarkt van Dubai is daarom volop in beweging. Met een snel groeiend aantal expats, een enorme vraag naar woningen en een gunstig fiscaal klimaat is investeren in vastgoed in Dubai een kans om een mooi rendement te behalen.

De overheid in Dubai heeft een ambitieuze groeistrategie voor de komende jaren. Daarom creëert zij een gunstig vestigingsklimaat en werkt zij aan een transparanter fiscaal beleid wat op de lange termijn nog meer bedrijven naar het emiraat zal trekken. Dit resulteert in een almaar groeiende vraag naar woningen voor het groeiende aantal expats.

Terwijl veel internationale markten nog steeds bijkomen van Covid-gerelateerde lockdowns en beperkingen, heeft de economie van Dubai grote vooruitgang geboekt. Dit economisch herstel, gestimuleerd door hogere olieprijzen en de heropleving van het toerisme en handel, resulteerde in uitzonderlijke transactiecijfers (zowel in volumes als in waarde) in de vastgoedmarkt.

Het aantal projectlanceringen neemt toe door een hernieuwd optimisme in de vastgoedmarkt. De positieve marktomstandigheden in combinatie met een toegenomen levering van infrastructuur en faciliteiten in verschillende gemeenschappen, hebben er ook toe geleid dat veel ontwikkelaars hun projecten die eerder in de wacht werden gezet, weer hebben opgepakt en dat een groot aantal nieuwe lanceringen gepland staat.

Ja, sterker nog, om de groeiambitie van Dubai bij te benen, zal er de komende jaren nog heel veel bijgebouwd moeten worden. Zowel vastgoed als infrastructuur en voorzieningen. De lokale overheid heeft zich erop toegespitst deze ambitie te verwezenlijken.

Jupiter Capital focust op diverse gebieden:

Dubaifonds map

Dubai nieuws

14 mei 2023

Dubai leads world in foreign investment projects with $12.8bn, 38,500 jobs created

13 mei 2023

Dubai rents up 26%, property prices increase 14.5%

27 april 2023

UAE Casino: First look at Wynn Al Marjan Island in Ras Al Khaimah

31 december 2022

Dubai real estate set for 46% growth in 2023, data show

11 november 2022

Dubai real estate: Russians overtaken by Europeans as biggest property market buyers

27 oktober 2022

Dubai real estate: AED8bn of deals in a week

Het portfolio van Jupiter Capital

Dubaifonds.

Een gunstig fiscaal klimaat, een bloeiende expatmarkt en een fors tekort aan passende woningen maken Dubai tot een aantrekkelijke beleggingsmarkt.

Financieringsfonds.

Met onze flexibele, efficiënte en competitieve aanpak helpen we bedrijven en ondernemers groeien en creëren we tegelijkertijd een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Beleggingsfonds.

Wij richten ons op een mix van toekomstgericht vastgoed in de Nederlandse markt. Ons uitgangspunt is maximaal, maar tevens stabiel rendement.

Vragen over het Dubaifonds?

Wilt u meer weten, download dan vrijblijvend onze brochure. Schroom daarnaast niet om contact met ons op te nemen, zodat we u ons informatiememorandum kunnen toesturen.

Dubaifonds 2 brochure mock up

Download onze brochure

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons vrijblijvend de brochure.

FOUNDER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over jarenlange ervaring binnen de accountancy en heeft inmiddels 10 jaar ervaring als CFO binnen het vastgoed en bijbehorende financiële producten. Eerder zette hij al een private debt fund op en nu besloot hij meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubaifonds voor de aankoop/verkoop van vastgoed in Dubai. Hij is tevens docent Economie bij de deeltijdopleiding Finance en Control aan de hogeschool van Amsterdam.

INVESTOR RELATIONS

Vincent Berk

Vincent Berk is investor relations van Jupiter Capital. Hij heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van private investeerders bij het aangaan van vastgoedinvesteringen. Zo is hij betrokken geweest bij een investeringsvolume van circa € 500 miljoen. In 2015 stond hij als mede-oprichter aan de wieg van een Hypotheek Fonds, waar hij zich richtte op het dagelijks bestuur en alle commerciële activiteiten. Vincent is het aanspreekpunt voor bestaande, alsmede geïnteresseerde investeerders. Als sparringpartner kijkt hij graag naar de mogelijkheden en kansen.

Persoonlijk contact?

Vincent staat voor u klaar en komt graag in contact met u. 

FOUNDER

Harry Busser

Harry Busser is initiatiefnemer/mede-eigenaar van Jupiter Capital. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland met vastgoedadvies en vastgoedbeheer van particulier vermogen (Family Offices en Private Equity) als kernactiviteiten. Door de vraag vanuit zijn uitgebreide netwerk naar indirecte vastgoedbeleggingen besloot hij tezamen met Ronnie Veen meerdere fondsen op te richten, waaronder het Dubai fonds.