Investeer in de kansrijke vastgoedmarkt van Dubai

Na de succesvolle plaatsing van Dubaifonds 1 zijn wij verheugd Dubaifonds 2 te presenteren.

Ontvang de brochure

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons vrijblijvend de brochure.

Transformeren van villa's en appartementen

Dubaifonds 2 richt zich op het investeren in te transformeren villa’s en appartementen op A-locaties. Deze bestaande villa’s en appartementen zijn vaak gebouwd in Arabische stijl, terwijl de vraag naar juist de moderne westerse stijl steeds groter wordt. Met ons fonds kopen wij deze villa’s en appartementen in Arabische stijl en we transformeren deze naar westerse standaarden, om deze vervolgens met winst door te verkopen. Door met onze lokale partners scherp in te kopen en kostenbewust te transformeren, behalen wij de meest optimale resultaten.

Opt for our local network

Met het Dubaifonds heeft u profijt van onze in vele jaren opgebouwde kennis en ervaring met vastgoed in Dubai. Wij beschikken op locatie over een groot netwerk van vastgoedspecialisten en adviseurs. Zij staan in nauw contact met ons Nederlandse team én kennen de lokale markt bijzonder goed. Daardoor weten zij niet alleen het juiste vastgoed te selecteren, maar ook het proces soepel en snel te laten verlopen.

5 redenen om te investeren in Dubai

Dubai enjoys high economic growth

Dubai heeft in de afgelopen decennia een aanzienlijke economische groei doorgemaakt. De stad heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk zakelijk en financieel centrum, waardoor het aantrekkelijk is geworden voor internationale investeerders en bedrijven. Het economische succes van Dubai is grotendeels te danken aan proactief overheidsbeleid, zakelijke vriendelijkheid en een kosmopolitische benadering van handel en investeringen.

Bloeiende vastgoedmarkt

Dubai is op dit moment één van de meest gewilde plekken om vastgoed aan te kopen in de wereld. Dit komt mede door de indrukwekkende architectuur, het prettige klimaat en de interessante (lagere) vierkante meterprijs van het vastgoed in Dubai. De vastgoedprijzen in Dubai liggen momenteel gecorrigeerd voor inflatie ongeveer 25% onder de piek van 2014.

Toerisme

Dubai heeft in de eerste helft van 2023 indrukwekkende prestaties geleverd in de internationale toerismesector. Met 8,55 miljoen internationale bezoekers heeft Dubai het niveau van 8,36 miljoen toeristen uit 2019 overtroffen, en dat ondanks de pandemische uitdagingen. Deze recordbrekende prestatie brengt Dubai aanzienlijk dichter bij het bereiken van de ambitieuze doelstelling van de Dubai Economic Agenda 2033: Dubai laten horen tot de top drie meest bezochte steden van de wereld.

Bedrijfsvriendelijke regelgeving

Dubai heeft zich ingespannen om een bedrijfsvriendelijke omgeving te creëren om investeringen en zakelijke activiteiten aan te trekken. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Dubai in de afgelopen jaren zo snel is gegroeid. Zowel de regelgeving als de gunstige arbeidsvoorschriften bieden een geschikte omgeving voor ondernemingen en investeringen. De belastingen zijn zeer aantrekkelijk, de toegang tot kapitaal is vrij gemakkelijk en de regelgeving is vrij soepel. Het is gemakkelijk om een bedrijf op te richten en zaken te doen.

Wat analist UBS zegt over Dubai

Jaarlijks publiceert het toonaangevende UBS de wereldwijde vastgoedbubbel-index. In deze index, gepubliceerd op 20 september 2023, staat welke steden de vastgoedprijzen het meest zijn gedaald, waar (verdere) correcties op handen zijn en waar prijsstijgingen zich voortzetten of in de toekomst kunnen plaatsvinden. De vastgoedprijzen in Dubai worden wereldwijd door UBS beoordeeld als fair valued. Met positie 23 van de 25 steden wordt Dubai door UBS gezien als een van de beste steden om momenteel te investeren.

Dubai is waiting for you.

Click one of these buttons to take action.

Wij investeren mee

Omdat wij geloven in wat wij doen, investeren wij als Jupiter Capital Management altijd ten minste voor 5% met u mee. Hiermee hebben wij dezelfde belangen in het fonds als onze investeerders.

Returns

The expected total return could be as high as 16% per year. This return results from the fund's profits. If the fund makes less profit, the return will also be lower. There are risks involved in investing. You may lose part of your investment. You can read more about the risks in the information memorandum.

Participation

Entry into the fund is made by purchasing units at the prevailing net asset value. The amount to be invested should be at least €100,000.

Distribution policy

Rendementsuitkeringen vinden achteraf plaats naar evenredigheid van de gehouden participaties.

Structure

Involved parties

Administrator

Jupiter Capital Management

Legal owner

Jupiter Capital Abu Dhabi Ltd

Fund administrator

Accountant/Advisor

Financial supervision law advisor

Tax law advisor

Jupiter Capital focuses on various areas:

Dubaifonds map

Questions about the Dubai Fund?

Wilt u meer weten, ontvang dan vrijblijvend onze brochure. Schroom daarnaast niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.

FONDSMANAGER

Wendy Nijssen

Wendy Nijssen is partner en fondsmanager bij het Jupiter Capital Dubai Fund. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in projectmanagement voor twee grote investeringsmaatschappijen. Wendy is de centrale duizendpoot binnen Jupiter Capital en vervult daarmee een belangrijke positie. Als fondsmanager is ze mede verantwoordelijk voor het selectiebeleid, het verstrekken van fondsupdates, het ontwikkelen van beleggingsstrategieën en marktontwikkelingen. Wendy is ook betrokken bij alle marketingactiviteiten en de introductie van nieuwe fondskansen. Wendy heeft een hands on mentaliteit en is zeer gedreven en gepassioneerd in wat ze doet.

FOUNDER

Ronnie Veen

Ronnie Veen is initiator/co-owner of Jupiter Capital. He has years of experience within accountancy and now has 10 years of experience as CFO within real estate and related financial products. Previously, he set up a private debt fund and now decided to establish several funds, including the Dubai Fund for the purchase/sale of real estate in Dubai. He is also a lecturer in Economics at the part-time Finance and Control course at the Amsterdam University of Applied Sciences.

INVESTOR RELATIONS

Vincent Berk

Vincent Berk is investor relations van Jupiter Capital. Hij heeft 15 jaar ervaring in het begeleiden van private investeerders bij het aangaan van vastgoedinvesteringen. Zo is hij betrokken geweest bij een investeringsvolume van circa € 500 miljoen. In 2015 stond hij als mede-oprichter aan de wieg van een Hypotheek Fonds, waar hij zich richtte op het dagelijks bestuur en alle commerciële activiteiten. Vincent is het aanspreekpunt voor bestaande, alsmede geïnteresseerde investeerders. Als sparringpartner kijkt hij graag naar de mogelijkheden en kansen.

Dubaifonds 2 brochure mock up

Download onze brochure

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons vrijblijvend de brochure.

Persoonlijk contact?

Vincent staat voor u klaar en komt graag in contact met u. 

FOUNDER

Harry Busser

Harry Busser is initiator/co-owner of Jupiter Capital. He has over 20 years of experience in the real estate market in the Netherlands and Germany with real estate advice and property management of private assets (Family Offices and Private Equity) as core activities. Due to the demand from his extensive network for indirect real estate investments, he decided to set up several funds together with Ronnie Veen, including the Dubai fund.